Small Buddies Open Day

To Genderhood ως μέλος του δικτύου Small Buddies σας προσκαλούμε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, 10:00-18:00 στο Myrtillo, στο Small Buddies Open day!

 Στόχος είναι να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα του έργου Small Buddies μέχρι σήμερα, καθώς και να σχεδιάσουμε και συνδιαμορφώσουμε τη συνεργασία των Οργανισμών της Κοινωνίας των Πολιτών με εταιρείες.

 Θέμα του Open Day, θα είναι οι εκφάνσεις της εκπαίδευσης μέσα από την οπτική των SDGs (Sustainable Development Goals) και του CSR (Corporate Social Responsibility).

Αναλυτικότερα η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου Small Buddies
  • Ομιλία της διαχειρίστριας του έργου του προγράμματος Active Citizens Fund
  • Ομιλίες από σημαντικούς ανθρώπους στον χώρο της ΕΚΕ (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη)
  • Δράσεις δικτύωσης και ανοιχτά εργαστήρια
  • Closing party

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο Myrtillo, Τριφυλίας και Ευσταθίου Λαμψά, Αθήνα, ΤΚ:115 24.

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην φόρμα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με το δίκτυο παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://smallbuddies.net

Το έργο Small Buddies υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την CHALLEDU και εταίρους τους KROMA, την HETERART & το MYRTILLO.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους €13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr