Αγορασε υπευθυνα

Αγόρασε υπεύθυνα

Κάνε online τις παραγγελίες σου και δώρισε στον σκοπό μας χωρίς κανένα κόστος.

Κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα του YouBeHero, μέσω των αγορών σου μπορείς να υποστηρίξεις ενεργά τις δράσεις ισότητας που υλοποιούμε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Βήμα 1

Μπες στο YouBeHero

Είναι η πρώτη δωρεάν πλατφόρμα στην Ελλάδα που δημιουργεί το τρίγωνο υπευθυνότητα-αγορές-κοινωνική ανταποδοτικότητα.

Βήμα 2

Γίνε υποστηρίκτρια ή υποστηρικτής του

Για να αποθηκεύσεις την οργάνωση που διάλεξες πρέπει να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό χωρίς επιπλέον χρέωση. Εκεί θα αποθηκεύονται όλες σου οι δωρεές, οι πόντοι, τα παράσημα και η κατάταξη σου στο επικό αυτό ταξίδι του ηρωισμού!

Βήμα 3

Κάνε τις αγορές σου σε πάνω από 455 καταστήματα

Βρες μέσα από το YouBeHero το κατάστημα που ψάχνεις και πάτησε «επίσκεψη καταστήματος» για να πας στη σελίδα του. Μέσα από την συνεργασία με αυτά τα καταστήματα, όταν κάνεις μια αγορά, σαν ένα «ευχαριστώ» μας δίνουν μια προμήθεια.

Βήμα 4

Εγκατέστησε τον ηρωικό ενθυμητή

Εγκατάστησε το YouBeHero app στον Chrome!
Με το app του Ηρωικού Ενθυμητή δεν θα ξεχνάς ποτέ να κάνεις την δωρεά προς την οργάνωση που υποστηρίζεις. Δεκάδες χρήστες ήδη το χρησιμοποιούν ήδη, είναι εντελώς δωρεάν και η εγκατάσταση διαρκεί δευτερόλεπτα. Δεν περιέχει διαφημίσεις και δεν ενοχλεί.

Βήμα 5

Συγχαρητήρια, έκανες μια ηρωική πράξη!

Η δωρεά σου έχει καταγραφεί! Μόλις ολοκληρώσεις την αγορά σου, θα σου σταλεί ένα email που θα αναφέρει πόσα χρήματα δώρισες και να σε ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας.


Δεν κοστίζει τίποτα ωστόσο αξίζει όλα τα λεφτά του κόσμου.
Σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου!
Γίνε τώρα μια ηρωίδα, ένας ήρωας!